desember 2012

en uventet reise

I kveld skal jeg på kino-date med kjæresten min, og da skal vi se Hobbiten. Jeg har ventet så lenge på å se den, så jeg gleder meg masse! Så nå skal jeg ordne meg og dra til Stian, så blogger jeg mer i morgen :-) Ha en fortsatt fin dag!

julaften


Julaften var så utrolig koselig :-) Første jeg gjor var å ta en lang og varm dusj før det ble tre nøtter til Askepott. Etter en koselig film ble det så mamma, Madelen og jeg dro til kirken for å tenne lys på graven til mormor og morfar. Når vi kom hjem var det bare å ta på seg fine klær, sminke seg og krølle håret. Vi har alltid ribbe på julaften, og jeg spiste alt for mye denne gangen også. Etter litt tvkos ble det pakker, og jeg fikk så utrolig mye fint av familien, venninnene mine og kjæresten. Jeg skal prøve å ta noen bilder av gavene i morgen som jeg kan legge ut! Ellers har jeg vært hjemme sammen med familien min, sett alt for mye sex and the city og koset meg masse. hihi :-) 

sex and the city

Takk til mamma og pappa som ga meg en super julegave, og jeg er allerede veldig hekta. 

best time of the year

makes me feel like I can't live without you


fantastisk

innkjøp


Ettersom at jeg måtte til legen for å ta en del prøver, ble det en liten trøste-shopping på meg selv. Gleder meg til å bruke antrekket :-)

back to decemberbilder fra jula i fjor.

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits