oktober 2012

winter wonderlandI går jobbet jeg fra 10-20 på Esthetique, så når jeg kom hjem til Stian var det utrolig godt å hive i med litt lasagne, se på tv og finne senga. I dag våknet jeg halv ti, og det første jeg bruker å gjøre er å sjekke instagram.... må man, så må man. Det første jeg så var et bilde Tanja hadde lagt ut, og det var et bildet av masse snø. Jeg reiste meg fort opp fra senga, dro gardinene til siden og ble helt sjokkert. SNØ! og bilen min vart bortevekk under all snøen. Jeg ble først veldig oppgitt ettersom at jeg ikke har en kost til å koste av snø av bilen. Men så ble jeg i skikkelig godt humør, for nå har jeg masse julestemning. Så jeg må sikkert på Åhlens for å kjøpe julepynt og hele pakka. Jeg elsker egentlig vinteren, føler jeg er i et eventyrland. MEN, å kjøre på vinterstid er et stort helvete, jeg blir livredd. Men det gikk supert å kjøre i dag - bank i bordet. 

Ettersom at jeg hadde fri, så tok jeg meg en liten tur på jobb for å shoppe. Kicks og Esthetique skal bli bare èn butikk, så nå er det veldig mye som er på halv pris og alt, så da må man jo bare gå litt crazy - og jammen gjorde jeg det. Jeg har aldri hatt en så lang kvittering i hele mitt liv, men jeg fikk mye for pengene, og det er jeg superfornøyd med. Ellers har jeg brukt kvelden på å drikke kakao, spise mandariner og se the vampire diaries. Nå ligger jeg godt under dyna, og skal snart sove, for i morgen er det en ny dag på Esthetique :-) Etter jobb skal jeg til Stian, og jeg gleder meg veldig, fordi han har noe han skal overraske meg med, så jeg er veldig spent! 

where there is desire there is gonna be a flame


frysninger

red leaves blow in the wind, leaving home and everything it's known behindit was worth it in the end
Siden fredag har jeg vært hjemme alene, og skal være det helt til tirsdag. Resten av familien dro til Askim for å besøke tante og onkel. Jeg ble heller hjemme ettersom at jeg ikke hadde så utrolig lyst til å sitte i flere timer i en trang bil. Fredagen fant jeg ut at jeg skulle lage hjemmelaget pizza til Stian kom hjem etter jobb, og det ble han ganske så fornøyd med :-) Kvelden ble brukt  til å se The cabin in the woods, som egentlig var utrolig merkelig. Lørdagen var jeg en liten tur på jobb, og etter jobb ble det god middag sammen med kjæresten. Ettersom at Stian skulle ut å drikke sammen med noen venner, så ble jeg hjemme alene sammen med pusekatten, men vi koste oss med brus, godterier og sons of anarchy, så det var egentlig ikke så ille. Nå gleder jeg meg bare til sesong fem kommer.

I dag sov jeg lenge sammen med pusekatten, og det var utrolig godt. Har også sagt opp ene jobben min som vasker, så nå slipper jeg å bruke søndagene mine på den jobben - utrolig herlig! Det ble vel også litt mye med tre jobber. Da jeg omsider kom meg opp fra senga, så var det bare å rydde og vaske litt på kjøkkenet før det ble frokost og mean girls 2. Haha, morsom film. Jeg har også laget kanelsnurrer, og vært ute å tatt bilder sammen med pusekatten! Nå ligger jeg som et slakt i sofaen og ser på hesteviskeren. Fin søndag :-)

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits