april 2013

lipstick jungle


I dag skal Madelen feire bursdagen sin, og jeg vil helt ærlig bare sitte i sofaen med sjokomelk og lipstick jungle. Jeg har så vondt i hele kroppen at bare det å gå opp trappa er et jævla stort pes. Jeg trodde jeg skulle grine meg ihjel når jeg kom på at jeg måtte pynte meg litt. Jeg har alltid likt å pyntet meg til bursdager og slike ting, men nå ser jeg egentlig ikke vitsen. Jeg har heller ikke lyst - alle bursdager jeg har vært i det siste har jeg hatt mer lyst til å gjemme meg under dyna og grine, men det kan jeg jo ikke gjøre. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har byttet antrekk og tørket tårer i dag. Jeg synes alt av klær er stygge når jeg ikke har hår - og ikke kom her å si at jeg er pen uansett med eller uten hår. Fjern håret ditt og se om du føles deg like pen etterpå du også - vil du ikke gjøre det? tenkte meg det. Dette er egentlig bare en filleting, men i dag som mange andre daqer, så føles det som et jævla stort verdensproblem - for meg.

Nå har jeg endelig slengt på en helt vanlig tights og strikkagenser, for nå orker jeg ikke å bry meg. Jeg skal feire Madelen og spise kaker.

you found me


Nå ligger jeg godt plassert i senga under dyna. Jeg har så vondt i kroppen nå, så kjenner jeg er veldig sliten og trøtt, så det skal bli godt å sove. Dagen i dag har vært like lite innholdsrik som de fleste dagene. Men fordi om jeg hadde vondt i kroppen så ble det en liten gåtur på meg, og i dag ble det med støvler, men heller det enn å bli gjennomvåt. Etter gåturen var jeg så sliten, så jeg har for det meste ligget på sofaen, sett tv og spist en del frukt. nomnom. I morgen skal jeg sove lenge og senere kommer vel kjæresten på besøk, og det blir koselig :-) 

new nails
I dag våknet jeg faktisk halv ni, men ble liggende og høre på musikk til klokken ble rundt 10. Da var jeg så sulten, så da laget jeg meg to knekkebrød med godt pålegg, yoghurt og te til frokost. Etter litt tv-titting dro jeg på meg treningsklær, joggesko og helly hansen jakken min. I dag blåste og regnet det veldig masse, men det var utrolig deilig å gå runden min på 4km. Nå blir jeg egentlig ikke ordenlig sliten lengre, så jeg må vel gå lengre når formen er litt bedre. Jeg kjenner kroppen begynner å reagere på sprøyten nå, så får vel ta det litt med ro fremover. Etterpå ryddet og vasket jeg rommet, så nå er det koselig her igjen. Jeg liker egentlig ikke rot, men det er så fort gjort å slenge klær overalt. I dag fikk jeg pakke i posten, og det var de nye tippene jeg hadde bestilt - så da la jeg like så greit gele-negler på meg selv. Ble veldig fornøyd! og nå føler jeg meg litt penere :-) 

sweet dreams


Helga var kjempefin, fredagen dro Stian og jeg på kino for å se Oblivion - og den var egentlig bra, men kanskje litt spesiell. Vi fikk også gave fra Anne-Brit og Tore som jeg ble veldig glad for. Vi fikk gavekort på en ny restaurant her i Steinkjer, så når formen er litt bedre skal Stian og jeg dra ut og spise en bedre middag sammen :-) Etter en god natt søvn med Stian fikk jeg egg og bacon til frokost - fine kjæresten min Etterhvert dro jeg hjem for å ordne meg litt og se alt for mye greys anatomy, men når klokken nærmet seg seks dro jeg til Stine, og etter mye prat kom Trine også :-) Vi dro på Orion for å spise middag, og etterpå handlet vi litt godsaker som vi kunne kose oss med til kvelden. Det var utrolig koselig, så håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang. Jeg har så gode venninner!

I går fikk jeg siste cellegiftkur, og i den anledning gikk jeg innom kiosken for å kjøpe meg to blader og drikke. 180kr ble det, og jeg smilte fra øre til øre fordi'om. Jeg gråt nesten når jeg var ferdig - det føltes som alt ble mye lettere med en gang. Jeg ble ikke gretten av å stå på sykehus-apoteket heller. Jeg har hatt lyst til å sparke de i rumpa fra første stund, og kanskje skulle jeg gjort det igår, for her snakker vi sneglefart. Etterpå dro pappa og jeg innom kiwi, og der fikk jeg kjøpt meg cherrytomater, yoghurt, sjokolademelk og boller. Nam. Resten av dagen ble brukt til å sove og se hele sesong 1 av lipstick jungle, makan. I dag har jeg egentlig ikke gjort noe fornuftig - jeg har spist, sett mer av lipstick jungle, sett tv, dusjet, sovet og grodd fast i sofaen. Jeg hadde planer om å gå en tur, men vi får se om formen er litt bedre i morgen. Jeg valgte å ta sprøyta i dag, så kan hende jeg blir sengeliggende noen dager - men bedre å blir ferdig med det fort som mulig. Nå har jeg endelig funnet senga, så nå sier jeg godnatt :-)

a beautiful wedding


fineste 

god gives his hardest battles to his toughest soldiers


Noen ganger føler jeg meg utrolig sliten og trist. Det å ha lymfekreft er tungt, men det å føle at man mister seg selv er også veldig tungt. Jeg har egentlig aldri vært en person som har sett meg selv i speilet og vært misfornøyd med det jeg har sett. Såklart kunne enkelte ting vært forandret på, men jeg tror ikke på at noen er helt fornøyde med seg selv uansett. Men når jeg ser meg selv i speilet nå, så blir jeg bare trist. Jeg ser ikke Linda lengre, det er som å se en helt annen person stirre på meg. Det er noen måneder siden jeg mistet alt håret, men utrolig nok husker jeg ikke hvordan jeg så ut med hår. Men jeg savner veldig det å ha hår på hodet. Jeg savner å dra hendene mine gjennom håret, savner å børste det, og føle vinden i håret. Jeg savner å ta meg god tid i dusjen for å pleie håret, og jeg savner å lukte på håret mitt, for det luktet alltid så utrolig godt. 

Det er ikke bare håret som er forandret, men hele kroppen min. Jeg har mistet masse øyevipper, brynene er tynne, jeg er tørr over hele kroppen og hudfargen bytter på å være grå/gusten og gul. Jeg bruker medisiner som gjør at jeg går opp i vekt, og det tror jeg er en av tingene som er tyngst. Jeg har fått beskjed fra legene at alt kan være vann i kroppen, og at jeg kommer til å gå ned i vekt igjen når jeg er ferdig med behandlingene. Men når alt av klær begynner å føles trangt, og man føles seg utrolig stygg, så blir alt automastisk veldig tungt. Derfor er jeg så glad for at jeg har Stian, for han sier jeg er nydelig uansett, og det hjelper alltid litt på selvfølelsen. 

Jeg gleder meg til jeg er ferdig med denne jævelskapen, og jeg gleder meg til den dagen jeg endelig kan se på meg selv igjen og være fornøyd med det jeg ser. Jeg gleder meg til å leve livet slik jeg vil.

all I wanted
Før jeg dro til Kine i går dro jeg på kiwi for å handle litt frukt og diverse jeg hadde lyst på. Det ble alt fra druer, vannmelon, bringebær, jordbær, tomater, youghurt og andre godsaker. nom! Etterpå dro jeg for å møte Silje, og da fikk jeg endelig hentet gaven min på KICKS. I posen lå det parfyme, maskara og andre fine ting. Jeg blir så glad når jeg får gaver, hihi :-) Etter å snakket en del med Trine og vært på obsn dro vi til Kine for å lage taco - og det smakte utrolig godt! Det er lenge siden jeg har vært så mett. Etter masse prat og sofa-sliting dro jeg hjem i 1tiden, og det var utrolig godt å finne senga. I dag har jeg vondt i kroppen igjen, men slik blir det alltid etter at jeg har tatt sprøyte i magen. Så i dag skal jeg gro fast i sofaen, spise masse frukt, se greys anatomy og kose meg med nettshopping. Jeg tror det blir biff-middag ikveld, så da har jeg noe å glede meg til :-) 

beauty


Nina Dobrev

counting stars


Jeg hadde planer å skrive en del på bloggen, men jeg har rett og slett ikke orket noe som helst denne helgen. Jeg har hatt så vondt i kroppen at jeg har vært på gråten flere ganger. Jeg synes det er litt vanskelig å forklare hvordan jeg har det, men jeg har så vondt at jeg har mest lyst til å gro fast i senga, men samtidig er jeg så rastløs at jeg vil løpe rundt og rundt - og da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg kan aldri ligge for lenge i ro, for da føles det som hele kroppen stivner. Jeg føler meg rett og slett som en gammel kjærring. Denne natten må ha vært en av de værste jeg har opplevd på lenge. Jeg våknet flere ganger av at jeg hadde vondt i beina mine, og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av hendene mine, for uansett hvor og hvordan jeg la de så var det vondt. Så det endte med at jeg spente kroppen hele natta, og fikk minimalt med søvn. Jeg var så utrolig gretten at det gikk litt utover Stian, men jeg håper han skjønner at det ikke er hans feil. Jeg hadde egentlig planer om å være med på bursdagsfeiring idag, men noen ganger må man bare høre på kroppen og slappe av. Så idag har jeg sovet noen timer, sett siste episode av the walking dead sesong 3 og spist lammelår. I morgen håper jeg formen er litt bedre, for da skal jeg tvinge meg selv til å gå en liten tur og høre på herlig musikk. :-)

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits