mars 2013

just give me a reason, just a little bit's enough

snow white and the huntsman
Nå har jeg nettopp sett Snow White and the huntsman, og den var like bra nå som da jeg så den på kino for en stund siden. Jeg elsker slike filmer som jeg kan drømme meg bort i, en skikkelig fantasi-verden. Det var flere ganger jeg satt med tårer i øynene fordi alt var så utrolig vakkert. Slik er det med bøker også, jeg liker å drømme meg bort i en helt annet verden, og komme meg bort fra min egen.

the forgotten

I går dro pappa og jeg til Levanger sykehus, og der fikk jeg min 3.cellegiftkur. Kjenner på kroppen at det blir tyngere for hver gang jeg er der, men nå er jeg forhåpentligvis halvveis. Når jeg kom hjem var jeg så kvalm og sulten at jeg kastet meg over to stekte egg og gikk rett til senga. La meg i rundt tre tiden og våknet sju på kvelden. Resten av kvelden ble brukt til å spise nudler og se the hills. I dag har jeg egentlig ikke gjort all verden, bare spist brødskive med makrell i tomat (fordi jeg drømte om makrell i tomat i natt) og sett enda mer av the hills. Jeg har blitt forelska i Lauren Conrad igjen, nydelig dame. Så har tante og noen søskenbarn vært på besøk, og det var veldig koselig. I kveld kommer kjæresten på besøk, så da håper jeg han vil se Tina & Bettina sammen med meg, må se en morsom, tullefilm, hehe :-) 

kosepusen


Uncover


Jeg trodde først at jeg ikke reagerte noe spesielt på 2.cellegiftkur, men så feil kan man ta. De første dagene gikk veldig greit, og plutselig ble jeg veldig sliten. Forrige uke ble det litt for mye av det gode også. Torsdag bestemte jeg meg for å dra til Kine for å se på det nye huset hennes, fikk også med meg Silje Elisabeth. Det var utrolig koselig der, så jeg gleder meg til alt er ferdig og vi kan ha mange kosekvelder der :-) Det var utrolig kaldt i huset, så når jeg kom hjem sjalv jeg meg selv i søvne. Jeg ble såklart litt dårlig dagen etterpå, men var fast bestemt på at jeg skulle til Stian for å feire Anne-Brit og Tore. Det ble masse god mat og drikke, og idol såklart, men når klokken ble rundt 11 måtte jeg finne senga - da var jeg helt utslitt. Lørdagen skulle Camilla feire bursdagen sin, så da var det bare å dra hjem for å ordne seg og vente på gjester. Jeg lå for det meste i sofaen sammen med Stian, og der lå jeg vel resten av kvelden også. Det ble egentlig alt for mye på kort tid, så de siste dagene har jeg vært sliten, og jeg synes det er tyngere denne gangen enn første gang.

Søndag bestemte jeg meg for å klippe av hele håret mitt. Det har vært veldig tungt for meg å miste hår hele tiden, så til slutt maktet jeg ikke mer - og jeg så heller ikke ut. Jeg synes jeg lignet på Gollum fra Ringenes Herre, altså på håret. Jeg tror også håret reagerte veldig på cellegiften, for håret ble som ståltråd og ble lysere noen steder. Så i mine øyne var det ikke mitt hår lengre, det var rett og slett stygt. Det var en merkelig følelse å stå over vasken mens mamma barberte bort håret mitt. Det var rart å se meg selv skallet, men det var egentlig helt greit også. Jeg gleder meg til den dagen håret begynner å vokse igjen, for det er jammen meg kaldt uten hår. 

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits