Endelig ferdig

Beklager for veldig dårlig oppdatering, men ble litt mer enn jeg trodde når det gjaldt skole og diverse andre ting. Endte med at jeg igjen slettet de innleggene jeg hadde skrevet og tenkte jeg heller kunne starte litt på nytt igjen. Jeg er endelig ferdig med skolen, og jubler av glede for det. Dette halvåret har vært utrolig tungt, og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si om det. Jeg anbefaler ikke skolen videre til noen, og om du absolutt vil gå der må du ha mye motivasjon og ha ben i nesa, for det er tøft. Jeg har aldri følt meg så liten og hatt så dårlig selvtillit på lenge, og jeg er egentlig utrolig skuffa over hele opplegget. Men nå er jeg helt ferdig, og skal aldri inn på den skolen igjen. Jeg er strålende fornøyd med karakterene mine og alle eksamener gikk supert. Jeg må bare skryte av at jeg fikk 6 på muntlig/praktisk eksamen!

Ellers har jeg fått meg utrolig gode venner, og det synes jeg er så godt, for det er det lenge siden jeg har hatt. Her er det ingen som rakker ned på noen, baksnakking, eller om å være bedre enn den andre. Her er det ekte vennskap og mye latter, og dette har jeg savnet utrolig lenge. Det er ikke lett å føle at alle er imot en hele tiden, men nå har jeg endelig funnet de som faktisk stiller opp, og er helt fantastiske jenter. Kjærleik.

Nå har jeg juleferie, og det skal bli utrolig godt med en del dager fri fra absolutt alt. Jeg skal kun gjøre det jeg vil selv. I går dro Madelen og jeg på byen en liten tur for å kjøpe ferdig julegaver, og endte også med noen småting til oss selv. Når vi kom hjem laget jeg middag til hele familien før jeg ordnet meg og dro på julebord med gjengen i Steinkjer. Synes det var koselig, men var så sliten og trøtt at jeg dro hjem i rett tid. I dag har jeg vært flink å klippet håret til søskenbarnet og kjæresten hennes, så fikk tjent meg litt penger, noe jeg absolutt trenger.


Akkurat nå smiler livet.

2 kommentarer

Jannike

05.01.2015 kl.18:48

du e herlig 💗

linda bobel

05.01.2015 kl.19:34

duu <3

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits