En ny start


Oi, hvor skal jeg begynne? Etter jeg ble frisk så trengte jeg en pause, og den pausen ble lang. Men det gjorde godt. Det ble slutt mellom meg og Stian, men vi er fortsatt gode venner. Jeg reiste til Tyrkia sammen med familien til leiligheten vår, og det gjorde godt for både kropp og sjel. Jeg fikk jobb på verdens beste plass, Kicks. Familien og jeg dro til Askim. Jeg feiret bursdagen min, og jeg hadde en kjempekoselig jul med familien min. Det har vært litt opp og nedturer etterpå, men prøver så godt jeg kan å fokusere kun på det positive.

I år har jeg trent masse, jeg har klart å gått ned de 10 kiloene jeg gikk opp pga medisinene, og jeg har endelig fått smaken på det å trene - det er jo kjempemorsomt! Jeg har også vært gjennom en operasjon fordi jeg fikk gallestein. Anfallene tror jeg er noe av det vondeste jeg har vært med på i hele mitt liv. Så jeg var heldig å fikk fjernet galleblæra før sommeren. I sommer har jeg jobbet masse på Kicks, solt meg, lest bøker, koset meg med familien og venner. Jeg må vel nevne at jeg har endelig fått hår til skuldrene også, men gleder meg til det har blitt lengre. Jeg var også flink å søkte skole før sommeren, og jeg var så heldig at jeg kom inn på Norsk frisør og hudpleieskole. Jeg har flyttet til Trondheim, i en hybel med 6 andre folk (første og siste gang...) Jeg hadde min første skoledag 12.august, og vi har allerede begynt  å klippe hår. Jeg synes det er veldig spennende, og jeg har havnet i en klasse med mange koselige og fine jenter. Jeg føler jeg har valgt rett, og det gjør meg så glad! Jeg kommer til å oppdatere av og til, slik at familie og venner kan følge med på hva jeg gjør. :-) 

3 kommentarer

Søstra di

17.08.2014 kl.22:50

:-))

Christina

18.08.2014 kl.02:53

Æ like at du e tebake :)

linda bobel

19.08.2014 kl.21:25

Christina: godt å hør :-)

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits