lipstick jungle


I dag skal Madelen feire bursdagen sin, og jeg vil helt ærlig bare sitte i sofaen med sjokomelk og lipstick jungle. Jeg har så vondt i hele kroppen at bare det å gå opp trappa er et jævla stort pes. Jeg trodde jeg skulle grine meg ihjel når jeg kom på at jeg måtte pynte meg litt. Jeg har alltid likt å pyntet meg til bursdager og slike ting, men nå ser jeg egentlig ikke vitsen. Jeg har heller ikke lyst - alle bursdager jeg har vært i det siste har jeg hatt mer lyst til å gjemme meg under dyna og grine, men det kan jeg jo ikke gjøre. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har byttet antrekk og tørket tårer i dag. Jeg synes alt av klær er stygge når jeg ikke har hår - og ikke kom her å si at jeg er pen uansett med eller uten hår. Fjern håret ditt og se om du føles deg like pen etterpå du også - vil du ikke gjøre det? tenkte meg det. Dette er egentlig bare en filleting, men i dag som mange andre daqer, så føles det som et jævla stort verdensproblem - for meg.

Nå har jeg endelig slengt på en helt vanlig tights og strikkagenser, for nå orker jeg ikke å bry meg. Jeg skal feire Madelen og spise kaker.

4 kommentarer

Silje Elisabeth

28.04.2013 kl.22:43

Skit i ka du sei, æ syns du e fin æ :-) Men forstår frustrasjon, men det e snaart over da! Du har så my å sjå fram te no framover!

Kaja

29.04.2013 kl.18:31

Hi sagt det før å si det igjen - du e fin med og uten hår. Å jo, æ ha kunja fjerna håret mitt for nån hvis det ha fått dæm t å føl sæ ber. Dæm sku ha fått tatt maskina sjøl over haue mitt om det ha hjelpa.

Lene elise

01.05.2013 kl.00:08

Uff... Skjønne dæ gådt :( bynjt å mest litt av håre mitt ikveld.. Va trist :( gruve mæ t alt e bort :( har å fått ondt i kroppen av sprøyta æ fikk fer ei uke sia... Spesielt i beinan i ryggen.. E såååå ondt at itj ein gång stærke smærtestillende funke... Kor i kroppen får du mæst ondt av sprøyta ?

linda bobel

01.05.2013 kl.23:21

Lene elise: Huff, trist å hør :/ sku æ gått igjennom det igjen så ha æ fjerna håret når det begynt å gi slipp, for æ syns det va veldig vondt for æ vart veldig sår i hodebunn ;o æ syns i starten at det va veldig godt å ikke ha hår, men det e jo nå som gjør oss oss å - så det e jo veldig trist og tungt. Kan jo itj akkurat si at æ føle mæ så attraktiv og vakker uten hår. Så æ skjønne du syns det e veldig trist..

æ reagert egentlig ikke nå veldig på kuran, men der sprøyta hate æ, og æ e så lykkelig over at æ e ferdig med det. så æ føle med dæ no, for den gjør så ondt mot kroppen! i starten fikk æ bare ondt i ryggen, men etter kvar gang fikk æ mer vondt, og da fikk æ vondt i arma og bein + hodepine. æ vart å veldig stiv i kroppen.

det beste æ gjor gjennom alt va å gå en tur nesten kvar dag - treng ikke å vær nå lange tura, men bare rør litt på kroppen og få frisk luft. Ha så lyst til å ligg i senga all dagan, men det veit vi jo all at det gjør ting my vær. bare prøv å sjå framover og vær innstilt på at du ska få bort jævelskapen. Det e lov å synes at det e urettferdig, for det e det. Men det e bare å innstill sæ på at man ska gjennom det, og det kjems t å bli hardt - men det kjems t å gå bra! Lykke til med behandlinga, Lene! :) må bare spør om du lure på nå!

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits