new nails




I dag våknet jeg faktisk halv ni, men ble liggende og høre på musikk til klokken ble rundt 10. Da var jeg så sulten, så da laget jeg meg to knekkebrød med godt pålegg, yoghurt og te til frokost. Etter litt tv-titting dro jeg på meg treningsklær, joggesko og helly hansen jakken min. I dag blåste og regnet det veldig masse, men det var utrolig deilig å gå runden min på 4km. Nå blir jeg egentlig ikke ordenlig sliten lengre, så jeg må vel gå lengre når formen er litt bedre. Jeg kjenner kroppen begynner å reagere på sprøyten nå, så får vel ta det litt med ro fremover. Etterpå ryddet og vasket jeg rommet, så nå er det koselig her igjen. Jeg liker egentlig ikke rot, men det er så fort gjort å slenge klær overalt. I dag fikk jeg pakke i posten, og det var de nye tippene jeg hadde bestilt - så da la jeg like så greit gele-negler på meg selv. Ble veldig fornøyd! og nå føler jeg meg litt penere :-) 

Én kommentar

28.04.2013 kl.10:51

De var veldig fine :) Kom akkurat over noe som heter water marble som er en form for negledesign med neglelakk. Det kan man jo ha det litt morro med: http://www.youtube.com/watch?v=jm1ZRqrYVJQ f.eks:)

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits