sweet dreams


Helga var kjempefin, fredagen dro Stian og jeg på kino for å se Oblivion - og den var egentlig bra, men kanskje litt spesiell. Vi fikk også gave fra Anne-Brit og Tore som jeg ble veldig glad for. Vi fikk gavekort på en ny restaurant her i Steinkjer, så når formen er litt bedre skal Stian og jeg dra ut og spise en bedre middag sammen :-) Etter en god natt søvn med Stian fikk jeg egg og bacon til frokost - fine kjæresten min Etterhvert dro jeg hjem for å ordne meg litt og se alt for mye greys anatomy, men når klokken nærmet seg seks dro jeg til Stine, og etter mye prat kom Trine også :-) Vi dro på Orion for å spise middag, og etterpå handlet vi litt godsaker som vi kunne kose oss med til kvelden. Det var utrolig koselig, så håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang. Jeg har så gode venninner!

I går fikk jeg siste cellegiftkur, og i den anledning gikk jeg innom kiosken for å kjøpe meg to blader og drikke. 180kr ble det, og jeg smilte fra øre til øre fordi'om. Jeg gråt nesten når jeg var ferdig - det føltes som alt ble mye lettere med en gang. Jeg ble ikke gretten av å stå på sykehus-apoteket heller. Jeg har hatt lyst til å sparke de i rumpa fra første stund, og kanskje skulle jeg gjort det igår, for her snakker vi sneglefart. Etterpå dro pappa og jeg innom kiwi, og der fikk jeg kjøpt meg cherrytomater, yoghurt, sjokolademelk og boller. Nam. Resten av dagen ble brukt til å sove og se hele sesong 1 av lipstick jungle, makan. I dag har jeg egentlig ikke gjort noe fornuftig - jeg har spist, sett mer av lipstick jungle, sett tv, dusjet, sovet og grodd fast i sofaen. Jeg hadde planer om å gå en tur, men vi får se om formen er litt bedre i morgen. Jeg valgte å ta sprøyta i dag, så kan hende jeg blir sengeliggende noen dager - men bedre å blir ferdig med det fort som mulig. Nå har jeg endelig funnet senga, så nå sier jeg godnatt :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits