god gives his hardest battles to his toughest soldiers


Noen ganger føler jeg meg utrolig sliten og trist. Det å ha lymfekreft er tungt, men det å føle at man mister seg selv er også veldig tungt. Jeg har egentlig aldri vært en person som har sett meg selv i speilet og vært misfornøyd med det jeg har sett. Såklart kunne enkelte ting vært forandret på, men jeg tror ikke på at noen er helt fornøyde med seg selv uansett. Men når jeg ser meg selv i speilet nå, så blir jeg bare trist. Jeg ser ikke Linda lengre, det er som å se en helt annen person stirre på meg. Det er noen måneder siden jeg mistet alt håret, men utrolig nok husker jeg ikke hvordan jeg så ut med hår. Men jeg savner veldig det å ha hår på hodet. Jeg savner å dra hendene mine gjennom håret, savner å børste det, og føle vinden i håret. Jeg savner å ta meg god tid i dusjen for å pleie håret, og jeg savner å lukte på håret mitt, for det luktet alltid så utrolig godt. 

Det er ikke bare håret som er forandret, men hele kroppen min. Jeg har mistet masse øyevipper, brynene er tynne, jeg er tørr over hele kroppen og hudfargen bytter på å være grå/gusten og gul. Jeg bruker medisiner som gjør at jeg går opp i vekt, og det tror jeg er en av tingene som er tyngst. Jeg har fått beskjed fra legene at alt kan være vann i kroppen, og at jeg kommer til å gå ned i vekt igjen når jeg er ferdig med behandlingene. Men når alt av klær begynner å føles trangt, og man føles seg utrolig stygg, så blir alt automastisk veldig tungt. Derfor er jeg så glad for at jeg har Stian, for han sier jeg er nydelig uansett, og det hjelper alltid litt på selvfølelsen. 

Jeg gleder meg til jeg er ferdig med denne jævelskapen, og jeg gleder meg til den dagen jeg endelig kan se på meg selv igjen og være fornøyd med det jeg ser. Jeg gleder meg til å leve livet slik jeg vil.

2 kommentarer

May Rita

17.04.2013 kl.00:07

Keep your head up. God gives his hardest battles to his strongest soldiers.

Det her klare du :-)

linda bobel

17.04.2013 kl.19:14

May Rita: åå, takk for gode ord, det hjelpe my :-)

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits