Uncover


Jeg trodde først at jeg ikke reagerte noe spesielt på 2.cellegiftkur, men så feil kan man ta. De første dagene gikk veldig greit, og plutselig ble jeg veldig sliten. Forrige uke ble det litt for mye av det gode også. Torsdag bestemte jeg meg for å dra til Kine for å se på det nye huset hennes, fikk også med meg Silje Elisabeth. Det var utrolig koselig der, så jeg gleder meg til alt er ferdig og vi kan ha mange kosekvelder der :-) Det var utrolig kaldt i huset, så når jeg kom hjem sjalv jeg meg selv i søvne. Jeg ble såklart litt dårlig dagen etterpå, men var fast bestemt på at jeg skulle til Stian for å feire Anne-Brit og Tore. Det ble masse god mat og drikke, og idol såklart, men når klokken ble rundt 11 måtte jeg finne senga - da var jeg helt utslitt. Lørdagen skulle Camilla feire bursdagen sin, så da var det bare å dra hjem for å ordne seg og vente på gjester. Jeg lå for det meste i sofaen sammen med Stian, og der lå jeg vel resten av kvelden også. Det ble egentlig alt for mye på kort tid, så de siste dagene har jeg vært sliten, og jeg synes det er tyngere denne gangen enn første gang.

Søndag bestemte jeg meg for å klippe av hele håret mitt. Det har vært veldig tungt for meg å miste hår hele tiden, så til slutt maktet jeg ikke mer - og jeg så heller ikke ut. Jeg synes jeg lignet på Gollum fra Ringenes Herre, altså på håret. Jeg tror også håret reagerte veldig på cellegiften, for håret ble som ståltråd og ble lysere noen steder. Så i mine øyne var det ikke mitt hår lengre, det var rett og slett stygt. Det var en merkelig følelse å stå over vasken mens mamma barberte bort håret mitt. Det var rart å se meg selv skallet, men det var egentlig helt greit også. Jeg gleder meg til den dagen håret begynner å vokse igjen, for det er jammen meg kaldt uten hår. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits