lost and found


Mandag dro mamma og jeg tidlig til Levanger sykehus, og det første jeg gjorde var å ta nye blodprøver. Etterpå gikk mamma og jeg til kantinen for å spise litt frokost. Etter en liten time fikk jeg sette meg i en supergod stol og varme opp blodårene i den ene hånden mens sykepleien ordnet med saker og ting. Uansett hvor mye jeg sitter med varmepute på hånden så kommer ikke årene helt frem, så sykepleien måtte hente noen som var flinkere slik at hun ikke stakk feil. Denne gangen ville de sette på siden av håndleddet mitt igjen som de gjorde i Trondheim. Jeg ropte ut at det fikk hun ikke gjøre, for det var jævlig vondt. Hun hørte heldigvis på meg, og fikk satt inn sprøyte på hånda. Så begynte cellegiften å sige inn i kroppen min igjen. Den jeg får heter CHOP, og deles inn i tre typer, cyklofosfamid, doxorubicin og vinkristin, også får jeg prednisolon tabletter. (de smaker møkk.) Denne gangen ble jeg veldig sliten og svimmel, og den røde væsken er alltid værst, for den svir skikkelig i nesa. Jeg sa ifra at jeg hadde fått ømme fingre, og dette måtte jeg passe på, for det har noe med nervene gjøre. Så hvis det blir verre må jeg kanskje bytte cellegift. På tur hjem sovnet jeg, og når vi endelig kom hjem gikk jeg rett til senga, og der lå jeg i noen timer. Fikk besøk av Stian på kvelden, og det gjorde veldig godt. Vi satt bare i sofaen og så på Kourtney og Khloe take miami, hihi :-) Jeg sover så utrolig dårlig etter jeg har fått cellegift, så noen dager går jeg bare rundt som en zombie og ligger langflat på sofaen. 

I går grudde jeg meg veldig til å dusje håret, men må man, så må man. Jeg tok shampoo i den ene hånda mi og jeg masserte det godt inn i håret. Når jeg tok hendene vekk fra håret var de fulle av hår. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes dette er veldig tungt og tårene trillet nedover kinnene mine. Etter at håret hadde tørket grudde jeg meg veldig til å børste håret, for jeg hadde en stor floke i bakhodet som garantert var masse hår som hadde løsnet og floket seg. Etter litt om og men, så begynte jeg å børste. Jeg legger med dette bilde fordi jeg tror egentlig ingen forstår hva det vil si når jeg sier at jeg holder på å miste håret. Jeg har veldig tykt hår, men dette er faktisk min femte haug med hår, og dere kan tenke dere hvor tynt håret mitt er nå. Jeg har til og med fått flekker der jeg ikke har hår i det heletatt. Jeg bruker å kjenne på de flekkene, huden er så myk, men også veldig sår. Jeg vil på ingen måte skremme noen, men jeg vil at folk skal få litt mer forståelse for hvordan dette er, for jeg kommer til å være skallet om noen få dager, og det tror jeg egentlig ingen helt skjønner.

I dag skal jeg bestille meg noen luer fra haargrossisten.no, og håper de kommer fort. Hvis dere vet om noen nettsider med litt fine luer, så er det bare å dele med meg :-)

12 kommentarer

Heidi Walstad Andresen

27.02.2013 kl.14:47

Ei venninne (og frisøren min) driver http://paahodet.no/

Du kan jo se om du liker noe der! Var et sånn hettesjal jeg likte godt! Stå på vakre Linda! <3

linda bobel

27.02.2013 kl.14:50

Heidi Walstad Andresen: tusen takk! det skal jeg gjøre! :-) Heidi <3

:)

28.02.2013 kl.12:09

hei :)

jeg har ventet i 3 mnd nå, for å høre om jeg har lymfekreft.. jeg har vært på mange undersøkelser, og skal til st.olav nå på fredag og ta en beinmarksprøve for 2 gang... de villa ha en finere, enn den forrige.. grunnen til at jeg har ventet så leng, er fordi hvis jeg har lymfekreft er det en veeldig veldig sjelden en, som legene ikke har sett før, og som de sier er vanskelig å finne ut av.. er veldig mye fram og tilbake.. de hadde nesten sett bort ifra det i trondheim, helt til de i oslo skulle se på prøver, der de også kunne se spor av kreft, og villa ha nye undersøkelser.. jeg kan på en måte skjønne hvordan det er før du begynte på cellegift iallefall, den beskjeden om at du har kreft, eller å måtte vente.. er helt forfærdeli.. er liksom værste mareritt! er foresten fra steinkjer, men vil være annonym ettersom jeg ikke vet om jeg har det enda.. jeg ønsker deg isåfall lykketil ! også må du være stærk og tøff, å vinne over kampen. :)

Ida

28.02.2013 kl.16:19

Synes så uendelig synd på deg, Linda. Håper du blir frisk, stå på!! :)

linda bobel

03.03.2013 kl.18:42

:): Huff, det var veldig trist å høre, håper alt ordner seg for deg også! Tusen takk! :-)

04.03.2013 kl.14:45

Håper formen din stiger og at du tåler cellegifta bedre og bedre for hver dag. Jeg syns du er tøff som blogger om sykdommen din, skjønner det må være tøft! Er innom her hver dag for å se om det er noe nytt. Håper intet nytt er litt godt nytt! Krysser fingrene for deg og har en veldig god magefølelse for deg :-)

Ha en fin dag!

linda bobel

07.03.2013 kl.23:11

Anonym: Tusen takk! :-)

Gunn S

12.03.2013 kl.22:37

Du er så utrolig flink til å sette ord på ting, Linda! Og alle de nydelige bildene du legger ut! Kjempebra! Følger med deg på reisen gjennom sykdommen. Dette skal går bra!!!

linda bobel

12.03.2013 kl.23:07

Gunn S: Tusen hjertelig! :-)

Emilie

19.03.2013 kl.15:56

Syns bloggen din er kjempefin og det du skriver rører ved hjerterota! Håper virkelig du blir ferdig med dette snart og at du kommer ut av det med en erfaring rikere som kan styrke deg på veien videre i livet. Et lite tips hvis du synes parykken er varm og ubehagelig kan være å kjøpe remser med hår og sy inn i lua sånn at det ser ut som om du har hår under :) *Sende-masse-gode-tanker*

linda bobel

19.03.2013 kl.16:05

Emilie: Tusen hjertelig! Det kan jeg prøve, så tusen takk for tips! :-)

Emilie

26.03.2013 kl.13:59

Bare hyggelig :-)

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits