helvetesuke


Nå har jeg tent litt lys på rommet og plassert meg godt i sofaen med keeping up with the Kardashians på skjermen, søndagskos. I morgen begynner en ny helvetesuke, for i morgen skal jeg ta 2.cellegiftkur. Jeg gruer meg veldig til å få den fæle giften i kroppen igjen, og jeg gruer meg til alle de fæle bivirkningene. Jeg har ikke lyst til å ta de ekle tablettene som hører til cellegiften som jeg må ta morgen og kveld i fem dager, den gir meg også veldig vond mage. Jeg vil ikke få sår i munnen og vondt i tennene igjen. Jeg vil ikke ta sprøyte i magen, for den gir meg hodepine og gjør at jeg får veldig vondt i kroppen. Alt dette gir meg også mensensmerter når jeg ikke har mensen, og det er noe jeg synes er helt idiotisk. Jeg har også fått ømme fingrer - det kjennes rett og slett ut som jeg har brent alle fingrene mine, og dette er vondt og plagsomt. Så smaker nesten alt av mat jævlig. Så må vi ikke glemme at håret faller av, og jeg er sår i hodebunnen. Jeg må også holde meg unna syke folk, for jeg får veldig dårlig immunforsvar. Jeg synes helvetesuke er et passende navn, men etter denne kuren er det forhåpentligvis bare fire igjen. 

4 kommentarer

Gunnhild i Nevada

24.02.2013 kl.22:07

Uff, jeg vet ikke hva jeg skal si for å oppmuntre deg, for det høres rett og slett helt jævlig ut - og jeg kan ikke forestille meg det engang, så det vil jeg ikke late som. Ikke vil jeg si at jeg syns synd på deg heller, for jeg vet at det hjelper veldig lite. Men du må vite at du er utrolig sterk, og du kommer til å komme deg gjennom dette. Ting kommer til å bli bedre etterhvert. Go kick some cancer-butt!!

Anne Cathrine

24.02.2013 kl.22:52

Æ tenke på dæ og håpe det går bra. Du må tenkt på at du bli frisk. For det e viktigst! ♥

linda bobel

26.02.2013 kl.13:54

Anne Cathrine: jaa, glede mæ til å bli kvitt her jævelskapen. <3

linda bobel

26.02.2013 kl.13:55

Gunnhild: will do :-)

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits