battle scars


Mandag dro mamma og jeg til st.olavs hospital veldig tidlig og jeg hadde såklart sovet utrolig dårlig, så jeg gikk rundt som en zombie og hadde lyst til å bite av hodet til alle sammen. Først måtte jeg ta nye blodprøver, og etter det ble det en legetime med undersøkelser, spørsmål og så videre. Deretter kom det en dame som skulle sette inn sprøyten slik at cellegiften kommer inn i kroppen. Først tenkte hun å stikke på hånda mi, men fant ut at hun ville stikke på siden av håndleddet mitt fordi det var bedre for meg. Jeg har aldri vært redd for sprøyter, men fy - jeg har aldri fått så vondt av en sprøyte før, og værste var at sprøyten falt ut, så hun måtte stikke på nytt igjen, men da stakk hun heldigvis bare i hånda. Etterpå måtte mamma dra hjem, og jeg ble sittende på rommet mitt med den ene sykepleien og fikk min første cellegiftkur. Jeg fikk tre forskjellige typer, to var gjennomsiktige og den ene var rød. Den røde gjorde så det svei i kroppen, spesielt i nesa, og den gjorde så jeg tissa rødt (det var litt morsomt). Etterhvert kom Stian for å holde meg med selskap, og etter å sett hva som ble servert til middag måtte jeg rett og slett spørre om jeg fikk dra fra sykehuset for å spise, og det var helt greit hvis jeg følte formen var grei. Så da ble det Peppes-date med kjæresten min, fordi om formen var litt så som så. :-)

Etter en lang natt med lite søvn var det bare å stå opp å sjekke temperatur og ta nye blodprøver. Jeg fikk også spist litt frokost før Stian kom, og deretter dro vi en liten tur til frisøren der jeg skulle få se og prøve parykker. Jeg fant noen jeg likte, så de skulle bestille en del oppover fra Oslo, så får jeg prøve igjen litt senere. Håper bare de blir fine på. Etter en tur til sykehus-apoteket dro vi endelig hjem, og det var så utrolig godt. De siste dagene har jeg vært veldig slapp og sliten, og jeg orker ikke all verden. Jeg har fått utrolig mye sår i munnen som gjør at det er vondt å spise og drikke. Jeg har også veldig vondt i magen, men kanskje ikke så rart når jeg skal ha i meg så mye tabletter mot alt mulig - og jeg har aldri smakt så vonde tabletter før, så har du tips til hvordan jeg får ned tabletter uten å kjenne smaken, gi meg tips! Ellers fikk jeg sprøyte i magen i dag som skal hjelpe beinmargen min, så idag har jeg skikkelig vondt i hele kroppen og er forbanna på grunn av de fæle sårene munnen. Det eneste positivet akkurat nå er at håret er på plass enda, og jeg kommer ikke til å kjenne noe på det før 2.cellegiftkur - jeg krysser enda alt jeg kan krysse for at håret klarer seg. 

I dag våknet jeg av hodepine og fikk full panikk fordi jeg trodde håret holdt på å takket for seg. Så i dag bestemte jeg meg for å ta en liten pleiedag, så jeg fikk skrubbet huden, farget brynene mine (har lyst til å farge den fantastiske etterveksten min, men jeg ser egentlig ingen vits i det..), klippet flere centimeter av håret, smøret inn kroppen med herlig bodylotion og sett the vampire diaries. Hvis formen er bedre i morgen skal jeg gå meg en tur, for jeg tror friskluft hadde gjort godt nå. Nå skal jeg legge meg godt under dyna og prøve å sove. Godnatt 

8 kommentarer

Krysse fingran for håret ditt! Men æ e sikker på at derre parykkan e veldig fin og! Håpe såran i munn gir sæ.. Høres ikk nå behagelig ut. Æ synes uansett du e flink som klare å skriv så my om det som du gjør. Og håpe du fortsette med det! <3 Masse lykke t framover!!

Martine

15.02.2013 kl.18:52

<3

Veronika

16.02.2013 kl.12:28

prøv å svelge ned tablettene med Biola, da kjenner du ikke smaken like godt:-)

linda bobel

17.02.2013 kl.00:19

Helene, my not so private diar: Tusen takk, Helene <3

linda bobel

17.02.2013 kl.00:19

Martine: <3

linda bobel

17.02.2013 kl.00:19

Veronika: Åh, tusen takk for tips, det hjalp veldig my! :-)

Veronika

17.02.2013 kl.12:56

Så bra:-) ser det går bra å spise yoghurt også, så går an å prøve å blande tablettene med en skje yoghurt;-)

linda bobel

17.02.2013 kl.17:23

Veronika: det skal jeg prøve! :-)

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits