no giving up

Verdens beste mamma 

I dag er det morsdag, og mamma fikk en klem og en liten gave fra meg. Hun fikk et produkt fra joico og filmen Looper som hele familien kanskje skal se ikveld. Ellers blir det en bedre middag sammen med familien og etterpå blir det marsipankake og oreokake. Nam :-) Ellers har jeg skrevet og ordnet litt med papirer som skal sendes inn slik at jeg får ordnet med frikort og få tilbake litt penger fra da jeg dro til Radiumhospitalet og så videre. Så har jeg sett ferdig alt av sesong 5 av gossip girl, så nå har jeg kastet meg over utorrent og laster ned den aller siste sesongen til gossip girl. Herregud, det kommer til å blir trist. Hva i alle dager skal jeg se på etter det? Heldigvis begynner the walking dead igjen i morgen, og det gleder jeg meg veldig til! Men dør Daryl gidder jeg ikke å se mer. joda, nei. 

Jeg må vel huske å pakke også, for i morgentidlig drar jeg til sykehuset igjen og blir der en dag eller flere. Håper såklart på at jeg bare blir der en dag, for det er ikke så veldig koselig på et sykehus. Jeg vil ikke være der, for det er da det alltid går opp for meg at jeg faktisk er syk. Den dagen jeg mister alt håret, vipper og bryn - det er da det faktisk vises på meg at jeg har kreft. Jeg har bestemt meg for at jeg vil ha en parykk som er likt håret til Blair Waldorf eller Tone Damli. Hvis jeg først skal gå med den ekle greia, så skal den for all del være fin også. Jeg kjenner idag at jeg er veldig nervøs og veldig rastløs, og jeg tenker konstant på hvordan det blir i morgen og fremover. Jeg er så redd - men må man, så må man. Jeg får høre av så mange at jeg er sterk og alt det der, men hva annet skal jeg gjøre? Jeg kan ikke legge meg ned på gulvet og nekte å ta medisinen - fordi om det er noe jeg absolutt vil gjøre av og til. Jeg synes det er utrolig tungt, men jeg stenger meg ikke inne på rommet og gråter meg ihjel fordi - jeg velger heller å gå med hevet hode og rak rygg, for jeg skal da for all del komme meg gjennom dette også. :-)

7 kommentarer

Karmen

10.02.2013 kl.21:25

Hei, februarystars

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

kristine

10.02.2013 kl.22:44

om du bli der fleir daga og det bli my "dautid", oog du vil, kan du send ei mld, æ e på sjukehuset tirsdan og onsdan :)

Hege Anita

11.02.2013 kl.10:21

Ønske dæ masse lykke te, Linda! Du går sterk ut av det her :-)

Klem!

linda bobel

12.02.2013 kl.19:33

kristine: for tidlig fra sykehuset idag, men må da få t å treffes snart igjen! :-)

linda bobel

12.02.2013 kl.19:33

Hege Anita: Tusen takk! :-) Klem
Har masse serietips! Bones, The Mentalist, Criminal Minds, Suits, The Big Bang Theory, New Girl, Modern Family +++!

<3

linda bobel

17.02.2013 kl.00:18

Helene, my not so private diar: Takk! :-D det kjem godt med <3

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits