winter wonderlandI går jobbet jeg fra 10-20 på Esthetique, så når jeg kom hjem til Stian var det utrolig godt å hive i med litt lasagne, se på tv og finne senga. I dag våknet jeg halv ti, og det første jeg bruker å gjøre er å sjekke instagram.... må man, så må man. Det første jeg så var et bilde Tanja hadde lagt ut, og det var et bildet av masse snø. Jeg reiste meg fort opp fra senga, dro gardinene til siden og ble helt sjokkert. SNØ! og bilen min vart bortevekk under all snøen. Jeg ble først veldig oppgitt ettersom at jeg ikke har en kost til å koste av snø av bilen. Men så ble jeg i skikkelig godt humør, for nå har jeg masse julestemning. Så jeg må sikkert på Åhlens for å kjøpe julepynt og hele pakka. Jeg elsker egentlig vinteren, føler jeg er i et eventyrland. MEN, å kjøre på vinterstid er et stort helvete, jeg blir livredd. Men det gikk supert å kjøre i dag - bank i bordet. 

Ettersom at jeg hadde fri, så tok jeg meg en liten tur på jobb for å shoppe. Kicks og Esthetique skal bli bare èn butikk, så nå er det veldig mye som er på halv pris og alt, så da må man jo bare gå litt crazy - og jammen gjorde jeg det. Jeg har aldri hatt en så lang kvittering i hele mitt liv, men jeg fikk mye for pengene, og det er jeg superfornøyd med. Ellers har jeg brukt kvelden på å drikke kakao, spise mandariner og se the vampire diaries. Nå ligger jeg godt under dyna, og skal snart sove, for i morgen er det en ny dag på Esthetique :-) Etter jobb skal jeg til Stian, og jeg gleder meg veldig, fordi han har noe han skal overraske meg med, så jeg er veldig spent! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits