it was worth it in the end
Siden fredag har jeg vært hjemme alene, og skal være det helt til tirsdag. Resten av familien dro til Askim for å besøke tante og onkel. Jeg ble heller hjemme ettersom at jeg ikke hadde så utrolig lyst til å sitte i flere timer i en trang bil. Fredagen fant jeg ut at jeg skulle lage hjemmelaget pizza til Stian kom hjem etter jobb, og det ble han ganske så fornøyd med :-) Kvelden ble brukt  til å se The cabin in the woods, som egentlig var utrolig merkelig. Lørdagen var jeg en liten tur på jobb, og etter jobb ble det god middag sammen med kjæresten. Ettersom at Stian skulle ut å drikke sammen med noen venner, så ble jeg hjemme alene sammen med pusekatten, men vi koste oss med brus, godterier og sons of anarchy, så det var egentlig ikke så ille. Nå gleder jeg meg bare til sesong fem kommer.

I dag sov jeg lenge sammen med pusekatten, og det var utrolig godt. Har også sagt opp ene jobben min som vasker, så nå slipper jeg å bruke søndagene mine på den jobben - utrolig herlig! Det ble vel også litt mye med tre jobber. Da jeg omsider kom meg opp fra senga, så var det bare å rydde og vaske litt på kjøkkenet før det ble frokost og mean girls 2. Haha, morsom film. Jeg har også laget kanelsnurrer, og vært ute å tatt bilder sammen med pusekatten! Nå ligger jeg som et slakt i sofaen og ser på hesteviskeren. Fin søndag :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Steinkjer

Mitt navn er Linda Bobel, er 23 år gammel, bor i Trondheim og er utdannet hudpleier. Frisørlærling hos H2 Nordre. Her skriver jeg om livet mitt med venner og familie, skole, samt mote, inspirasjon og andre aktuelle ting som opptar meg. kontakt meg: lindabobel@hotmail.com

Kategorier

everyday fotografier innkjøp inspo music
hits